Spin Sorceress

Fantasy-tema

Välkommen till en värld där din tillvaro kan förändras genom magi. Om du gillar fantasyinspirerade spelautomater så kommer du älska den vackert designade Spin Sorceress som är utvecklad av Nyx Gaming. Bakgrunden med snö och isiga färger speglar ett vintrigt nordligt landskap med vargar, iskristaller och magiska krafter. En slot som handlar om en häxa, trollkvinna, som med lite tur ser till att du vinner en härligt stor summa pengar. Utnyttja den speciella superbet-funktionen för att öka din vinstsumma.

Trollkvinna är dock ingen ful gammal häxa med en lång och spetsig näsa, utan en otroligt vacker trollkvinna med den härliga talangen att trolla fram vilda symboler som ökar dina chanser att kamma hem en vinst.

Välgjorda och passande symboler samt härlig musik och ljudeffekter gör det lite extra kul att spela detta spel. Musiken är både skönt rogivande samtidigt som den också andas spänning och mystik. En underbar kombination. Bli förtrollad och testa spelet.

Bonusfunktioner

Spin Sorceress har fem hjul och tre rader, sammanlagt finns de 243 olika vinstkombinationer i denna vintriga spelautomat. Spin Sorceress har flera olika bonusfunktioner. Trollkvinnan själv garanterar vilda symboler när hon dyker upp på de snurrande hjulen. Spridningssymbolen är väldigt vacker – gnistrade blå ädelstenar på en silveramulett. Vildsymbolen ersätter alla andra symboler förutom spridningssymbolerna.

Sorceress wild reels är en häftig magisk funktion som kan dyka upp när som helst under spelet. En trollkvinna kan plötsligt stå där på hjul 2, 3 och/eller 4. På det förtrollade hjulet dyker minst en vildsymbol upp men du kan även få en staplad wild. En funktion med free spins aktiveras om du får tre eller fler spridningssymboler. Vinsten är 10 fria snurrar men fler bonusrundor kan aktiveras under dina free spins.

Öka prissumman med hjälp av Superbet-funktionen

Superbet-funktionen innebär att du låser upp vissa förbättringar i spelet om du betalar en viss extra summa pengar. Du bestämmer själv om du är beredd att lägga till en extra insats och hur mycket du vill betala för en chans att kamma hemma en större summa pengar.

Superbet-funktionen multiplicerar varje vinst med en vildsymbol med en multiplikator. Det finns fem olika superbet nivåer att välja mellan, dessa bestämmer hur mycket din vinst multipliceras med. Det kostar pengar att använda superbet-funktionen och speciellt de högre nivåerna kan kosta en hel del, men å andra sidan kan en eventuell vinst multipliceras med x20, x30 eller x50 på nivå 5. Det gäller att bestämma vad du har råd att förlora och vad användandet av superbet-funktionen kan generera under spelets gång.

Välj mellan att testa ett gratisspel eller satsa med mynt. Om du har turen att snurra fram fem vargsymboler så vinner du 500 mynt. Mynt har ett värde mellan 0.10 kronor och 20 kronor och grundinsatsen i spelet är 25 mynt. När du använder superbet-funktionen så kan du maximalt satsa 10 000 kr på en snurr.

Du kan spela Spin Sorceress både hemma från din dator men det går också att spela denna spelautomat från mobilen, vilket innebär att du kan spela överallt så länge du har en internetuppkoppling.